Sărbătoare la Curtișoara. Oltul din localitate, la un pas de Liga a III-a

Este sărbătoare la Curtișoara, după ce sâmbătă, 18 iunie, Oltul din localitate s-a impus, cu scorul 3-1, în fața echipei Cozia Călimănești, în turul barajului de promovare în Liga a III-a. Sute de spectatori au asistat la meciul disputat la baza sportivă din Curtișoara, aceștia susținând frenetic formația din Olt. Meciul a început cu un moment de reculegere pentru profesorul Marius Popa, cel care a decedat, săptămâna trecută, la 48 de ani, acesta aducându-și aportul la formarea echipei din Curtișoara, în acest sezon.

Gazdele au deschis scorul în minutul 30, prin Răcăleanu, care a reluat cu capul în plasă, după o lovitură liberă, de pe partea stângă, executată bine de Jianu.

Oltul Curtișoara și-a majorat avantajul pe tabela de marcaj în minutul 43 prin Andronache, după ce, anterior, Covercă a trimis mingea în bara transversală.

În minutul 57, oaspeții au redus din diferență prin Sîrbu.

Oltul Curtișoara își va mări avantajul pe tabela de marcaj în minutul 83, când Furtună i-a pasat lui Neagoe care a marcat cu un șut la firul ierbii de la aproximativ 20 de metri. De remarcat evoluția portarului Ciprian Stănciulescu, care a închis bine poarta Oltului Curtișoara, intervenind decisiv la trei ocazii clare ale oaspeților.

Meciul a fost arbitrat bine de o brigadă din Argeș, compusă din Marius Naidin, Mihai Ionescu și Lucian Tănase.

Partida retur din cadrul barajului de promovare va avea loc sâmbătă, 25 iunie, la Călimănești.

Oltul Curtișoara: Stănciulescu, Covercă (min. 56 Furtună), Răcăleanu, Ungureanu, Preda, Tudor, Neagoe, Jianu, Nichita (min, 70 Călin Zamfir), Bîră (min. 75 Marcu), Andronache. Antrenor: Iulian Mitrache.

Cozia Călimănești: Dina, Preoteasa, Lăzărescu, Constantin Chiripuș, Mazilu, Ștefan, Duca, Uță, Alexandru Chiripuș (min. 88 Tănăsie), Rădoi, Sîrbu. Antrenor: Vasile Ilinca.