IPJ Olt a scos la concurs 11 posturi de agent de poliție, prin încadrare din sursă externă. Se caută și un ospătar

IPJ Olt a scos la concurs 11 posturi vacante de agent de poliție, specialitatea ordine publică, prin încadrare din sursă externă. Acestea sunt disponibile atât la Poliția Slatina și Balș, dar și în mai multe comune din județ. Candidații se pot înscrie până pe 12 iulie, urmând să susțină atât testarea fizică, cât și un test grilă.

Sunt vacante următoarele posturi de agent:
-agent IV din cadrul Poliției municipiului Slatina;
-agent IV din cadrul Poliției municipiului Slatina;
-agent II din cadrul Poliției orașului Balș;
-post de poliție Iancu Jianu, ajutor șef post;
-post de poliție Ianca, ajutor de șef de post;
-post de poliție Izvoarele, ajutor de șef de post;
-post de poliție Rotunda, ajutor de șef de post;
-post de poliție Stoicănești, ajutor șef post;
-post de poliței Ghimpețeni, ajutor de șef de post;
-post de poliție Brastavățu, ajutor de șef de post;
-post de poliție Verguleasa, ajutor de șef de post.

Înscrierea candidaților se va realiza pe toate posturile scoase la concurs, din cadrul IPJ Olt, urmând ca repartizarea pe posturi a candidaților declarați admiși să se realizeze în ordine descrescătoare a notelor finale obținute. Dosarele se primesc în perioada 29 iunie-12 iulie, inclusiv în zilele nelucrătoare, online, la adresa de e-mail sursaexternă@ot.polițiaromână.ro.

Candidații vor susține proba de evaluare a performanțelor sportive și proba scrisă va avea loc pe 3 septembrie și constă în rezolvarea unui test-grilă.

Totodată, IPJ Olt organizează concurs, cu recrutare din sursă externă, a unui post de comunicații și informatică din cadrul Serviciului Comunicații și Informatică. Concursul este organizat tot pe 3 septembrie.

De asemenea, a fost scos la concurs un post de muncitor calificat IV, adică un ospătar sau chelner, detalii aici. Dosarele se depun la Serviciul Resurse Umane din cadrul IPJ Olt, în perioada 29 iunie-12 iulie.

Pentru ocuparea postului de muncitor calificat IV – I – ospătar (chelner), candidaţii trebuie să îndeplinească cumulativ și următoarele condiții:
– să fie absolvenţi de studii generale finalizate cu examen de certificare a calificării profesionale de ospătar (chelner) / medii cu diplomă de bacalaureat cu filiera alimentație publică – calificarea profesională ospătar (chelner) sau cu diplomă de bacalaureat şi să fi urmat program de formare profesională finalizat cu examen de certificare în calificarea profesională ospătar (chelner);
– vechime în muncă sau în specialitatea studiilor – 1 (un) an.

Detalii despre concursurile organizate de IPJ Olt, în această perioadă: https://ot.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs