Polițiștii solicită sprijinul populației, după ce o fată de 16 ani, din Caracal, a plecat de acasă și nu s-a mai întors

UPDATE: Adolescenta de 16 ani a fost găsită în orașul Balș, iar din fericire nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Astăzi, 22 august 2022, minora a fost identificată în orașul Balș, de către polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Balș. Aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni, fiind încredințată familiei”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Poliţiştii din Olt caută o minoră, în vârstă de 16 ani, din municipiul Caracal, județul Olt, care a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

Mama adolescentei a alertat autoritățile, după ce nu a mai dat de fiica sa din noaptea de sâmbătă spre duminică, 20/21 august.

„La data de 21 august a.c., în jurul orei 13:30, polițiștii Poliției Municipiului Caracal, au fost sesizați, de o femeie, din municipiul Caracal, cu privire la faptul că, în noaptea de 20/21 august a.c., fiica sa, CARAGEA SOMNA-ANDREEA, în vârstă de 16 ani, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. (…) Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea minorei sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

Semnalmente: înălţime – aproximativ 1,70 metri, greutate – aproximativ 55 de kilograme, constituție atletică, ochi verzi, păr castaniu, lung până la nivelul umerilor, fără semne particulare.

La momentul plecării, minora  purta o pereche de pantaloni de pijama de culoare roz, un maiou de culoare negru, iar în picioare avea o pereche de papuci negri.