Un bărbat și-a pierdut banii în sediul Poliției Drăgănești-Olt. Ce s-a întâmplat cu ei?

Un bărbat de 43 de ani, din Drăgănești-Olt, a pierdut 200 de lei chiar în sediul Poliției Orașului Drăgănești luni, 22 august, atunci când s-a prezentat pentru schimbarea cărții de identitate.

Polițiștii au găsit banii și au verificat camerele de supraveghere, pentru a ști exact cine i-a pierdut. Ulterior, suma de bani a fost restituită bărbatului.

„La data de 22 august 2022, ofițerul de serviciu din cadrul Poliției Orașului Drăgănești-Olt a observat că, la intrarea comună în imobilul în care se află atât sediul de poliție, cât și sediul S. P. C. L. E. P. Drăgănești-Olt, o persoană ar fi pierdut 200 de lei. Ofițerul de serviciu a ridicat cei 200 de lei și l-a anunțat pe șeful Poliției Orașului Drăgănești-Olt, care a dispus imediat verificarea camerelor de supraveghere din incintă și identificarea persoanei care a pierdut banii, în vederea restituirii acestora. În urma vizionării camerelor de supraveghere, a fost identificat un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din orașul Drăgănești-Olt, care se afla la sediul S. P. C. L. E. P. Drăgănești-Olt, pentru preschimbarea actului de identitate, fiindu-i restituiți cei 200 de lei pe care i-a pierdut la intrarea în imobil”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

Bărbatul, deși, inițial, nu și-a dat seama de pierderea banilor, le-a mulțumit polițiștilor pentru ajutorul acordat și pentru efortul depus.