Zilele Medicale Caracalene, la Teatrul Național Caracal. Managerul Spitalului Caracal: „Este un eveniment de imagine, care arată legătura pe care o avem cu doctorii noștri, dar și cu cei din alte spitale”

Spitalul Municipal Caracal va organiza, în perioada 13-16 octombrie, cea de a XII-a ediție a Zilelor Medicale Caracalene. Evenimentul, ce strânge laolaltă medici din județul Olt, dar și din centre universitare, va avea loc la Teatrul Național Caracal.

Managerul Spitalului Caracal, medicul Liviu Radu, a precizat că mai mulți medici din centre universitare din țară vor prezenta lucrări.

„Spitalul Caracal, prin doctorii Viorel Rădulescu și Dănuț Ghiță, organizează și cea de a XII-a ediție a Zilelor Medicale Caracalene. Așa cum procedăm în fiecare an, noi invităm profesori din Craiova, București, din centrele universitare. Este o acțiune de imagine, care arată legătura pe care o avem cu doctorii noștri, dar și cu cei din alte spitale. Avem un spital mare și ținem legătura cu acești profesori ce vin din altă parte, prezentând lucrări. Doctorii care participă la astfel de activități învață lucruri noi”, a spus medicul Liviu Radu.

Colegiul Medicilor Olt a anunțat că doctorii ce vor participa la ediția din acest an vor primi între 18-20 de ore EMC (Educație Medicală Continuă)

Pentru a participa la Zilele Medicale Caracalene, medicii care nu fac parte din Asociația Medicilor de Familie și Medicină Generală Olt vor plăti o taxă de 150 de lei, iar cei care fac parte din această asociație vor achita la secretariatul Spitalului Municipal Caracal o taxă de 100 de lei.

sursa foto: facebook Teatrul Municipal Caracal