Liga a IV-a/ ACS Caracal a învins Știința Mărunței. Iulian Mitrache a demisionat de la Curtișoara

Meci frumos pe Stadionul „Parc” din Caracal sâmbătă, 17 septembrie, unde ACS din localitate a învins, cu scorul 4-3, Știința Mărunței. Gazdele au marcat cele patru goluri în prima repriză, prin Butoi (din penalty), Holtea (de două ori) și Grădinaru, în timp ce echipa de la Mărunței a redus din diferență prin Militaru. În actul secund, oaspeții au mai marcat de două ori prin Năvodaru și Preda.

Președintele formației din Caracal, Gigi Neagu, a precizat că jocul a fost deschis.

„A fost un joc deschis, se putea întâmpla orice. Am făcut o primă repriză bună, iar a doua a fost mai puțin bună. Pe fondul unui arbitraj agasant, băieții au căzut în plasa lui și nu și au mai văzut de joc. Am avut meciul la discreție, dar pe fondul unor greșeli personale, am scăpat jocul din mână în a doua repriză”, a spus președintele de la ACS Caracal, Gigi Neagu.

Profesorul Iulian Mitrache a demisionat de la Oltul Curtișoara

În etapa de astăzi, Oltul Curtișoara s-a impus, cu scorul 9-1, în fața echipei Știința Drăgănești, golurile gazdelor fiind marcate de Jianu (de trei ori), Tudor (de două ori), Băjan, Nichita și Andronache (de două ori).

A fost primul joc fără antrenorul Iulian Mitrache, care a demisionat, după înfrângerea din etapa anterioară de la Pârșcoveni.

„Profesorul Iulian Mitrache nu mai este antrenorul echipei, a demisionat după meciul de la Pârșcoveni. Noul antrenor este Dan Ignat, din Severin”, a spus reprezentantul echipei din Curtișoara, Dan Vărzaru.

Rezultatele etapei a IV-a:
ACS Oltul Slătioara – Viitorul Rusănești 3-2
Pentru Oltul Slătioara au marcat: Știrbu, Sălariu, Croitorescu
AS Voința Schitu – AS Viitorul Osica de Jos 0-3
ACS Caracal – Știința Mărunței 4-3
Butoi, Holtea (de două ori), Grădinaru /Militaru, Navodaru și Preda
Unirea Radomirești – Valea Oltului Ipotești 5-2
Pentru echipa din Radomirești au marcat: Simion (de două ori), Rădulescu, Ciocănescu, Stanca;
ACS Oltul Curtișoara – Viitorul Știința Drăgănești Olt 9-1
Golurile echipei din Curtișoara au fost marcate de Jianu (minutele 12,51, 83), Tudor (39 și 89), Băjan (min. 54), Nichita (min. 61), Andronache (min. 71 și 75)
ACS Viitorul Coteana – Unirea Pârșcoveni 2-2
ACS Iris Titulescu – Energia Viitorul Strejești 5-1
CSO FC Olt Scornicești – ACS Oltețul Osica 3-1
Golurile echipei din Scornicești au fost marcate de Dani Popa

foto:arhivă