Pompierii olteni, patru intervenții în Balș, Potcoava și Slatina, din cauza vântului puternic

În contextul avertizării cod galben de vânt, echipajele ISU Olt au desfășurat patru misiuni în orașele Balș, Potcoava și Slatina.

Astfel, în orașul Balș s-a intervenit, după ce bucăți dintr-un acoperiș s-au desprins, iar un copac a căzut pe carosabil. Totodată, un copac a căzut pe carosabil, la Potcoava.

„În orașul Balș, pompierii de la Garda Balș au intervenit pentru degajarea unor elemente de construcție, desprinse de la acoperișul unui bloc și pentru degajarea unui copac căzut pe carosabil. Nu s-au înregistrat victime sau alte pagube materiale. În orașul Potcoava, pompierii Stației Scornicești au acționat pentru degajarea unui copac căzut pe carosabil, care nu a produs victime sau alte pagube”, au transmis reprezentanții ISU Olt.

O altă intervenție a avut loc în Slatina, unde o antenă stă să cadă pe strada Independenței, însă situația nu a putut fi rezolvată pentur că echipamentul se află sub tensiune.

„În municipiul Slatina, strada Independenței, pompierii Detașamentului Slatina, împreună cu echipaje de la IPJ Olt și Poliția Locală, asigură zona, pentru a evita producerea unor situații de urgență, la o antenă, care aparține unui post de radio. Din cauza vântului puternic și a faptului că echipamentele se află sub tensiune, în acest moment nu se poate acționa”, au mai transmis reprezentanții ISU Olt.

foto: prezentare generală