Femeia de 81 de ani, dată dispărută în urmă cu o săptămână, găsită înecată într-un canal din Găneasa

Femeia de 81 de ani, din comuna Găneasa, dată dispărută pe 21 septembrie, a fost găsită înecată într-un canal de pe raza comunei.

Descoperirea a fost făcută miercuri, 28 septembrie, de o persoană ce a alertat poliția.

„La data de 28 septembrie 2022, în jurul orei 18:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană s-ar fi înecat într-un canal de pe raza comunei Găneasa.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Găneasa.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că o femeie, în vârstă de 81 de ani, din comuna Găneasa, ce ar fi plecat de la domiciliu în data de 21 septembrie 2022, fără a mai reveni, s-ar fi înecat într-un canal, din aceeași localitate.

Trupul femeii a fost transportat la Morga Spitalului Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudiu Șerban.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

foto: prezentare generală