Coliziune între un autoturism și un autocamion, la Jitaru. Traficul rutier, blocat

UPDATE: Polițiștii olteni au anunțat că s-a reluat circulația rutieră pe sectorul de drum blocat de pe Drumul Național 65 – European 574 în jurul orei 13.30. 

 

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Traficul rutier pe Drumul Național 65 – European  574, în localitatea Jitaru, județul Olt, este total blocat, în urma producerii unui eveniment rutier.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, coliziunea a avut loc  între un autoturism și un autocamion, iar accidentul s-a soldat cu două persoane rănite.

„Traficul este întrerupt temporar pe DN 65 Slatina – Pitești, în zona localității Jitaru, județul Olt, după ce un autoturism și un autocamion au fost implicate într-o coliziune. Accidentul s-a soldat cu două persoane rănite.

Se estimează reluarea circulației în 30 de minute”, informează Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române miercuri, 12 octombrie, în jurul orei 11.00.

Polițiștii olteni efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

„La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate două autovehicule, respectiv un ansamblu de vehicule, format din cap tractor și semiremorcă, condus de un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din municipiul Slatina și un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din comuna Șimian, județul Mehedinți.

În urma evenimentului, două persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Cei doi conducători auto implicați în eveniment au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudiu Șerban.

sursa foto:amator