Servicii de recuperare, la Spitalul Balș. CAS Olt a semnat contracte cu două cabinetele stomatologice din Cungrea și Slatina și o farmacie de la Izbiceni

Trei noi furnizori de servicii medicale au intrat în relație contractuală cu CAS Olt, de la 1 octombrie. Sunt două cabinete stomatologice din Slatina și comuna Cungrea, unde pacienții pot beneficia de consultații și tratamente decontate de CAS Olt, dar și o farmacie din localitatea Izbiceni.

Totodată, la Spitalul Orășenesc Balș pacienții pot face și proceduri de recuperare, pentru că până acum în cadrul unității medicale se puteau efectua doar consultații.

„În ceea ce privește furnizorul de servicii medicale de recuperare, este vorba despre Spitalul Orășenesc Balș. Începând cu această lună, asigurații pot să efectueze procedurile de recuperare în baza de tratament din cadrul spitalului. Până acum,  asigurații puteau să efectueze la Spitalul Balș doar consultații și serviciile medicale acordate în cadrul ambulatoriului integrat în specialitatea clinică medicină fizică și de reabilitare”, se arată într-un comunicat al CAS Olt.