Un angajat al Primăriei Slatina, găsit mort în casă. Avea doar 40 de ani

Șeful Serviciului Departamentului Executări Silite, din cadrul Direcției de Taxe și Impozite -Primăria Slatina, a fost găsit mort în locuința sa din municipiul Slatina luni dimineață, 21 noiembrie.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, descoperirea a fost făcută de soția acestuia, care a alertat autoritățile. Bărbatul avea doar 40 de ani, iar cu o zi înainte de tragedie ar fi acuzat dureri în piept.

Polițiștii spun că pe trupul bărbatului nu au fost găsite semne de violență.

„La data de 21 noiembrie a.c., în jurul orei 06:30, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi decedat într-un imobil din municipiul Slatina.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliției Municipiului Slatina, care, din primele verificări, a stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din municipiul Slatina, ar fi decedat într-un imobil de pe strada Toamnei, din municipiul Slatina, județul Olt.

În urma examinării sumare a trupului bărbatului, s-a constatat faptul că acesta nu prezenta urme vizibile de violență pe suprafața corpului”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

Trupul bărbatului a fost transportat la Morga Spitalului Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările.

foto arhivă: sediu Direcția Taxe și Impozite Slatina