UPDATE/ Polițiștii din Olt caută un bărbat ce a plecat din Spitalul Slatina, unde se afla pentru investigații

UPDATE/ Bărbatul a fost identificat în municipiul Slatina, joi, 24 noiembrie. Polițiștii olteni au precizat că acesta nu a fost victima vreunei agresiuni.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Poliţiştii din Olt caută un bărbat, în vârstă de 67 de ani, din orașul Scornicești, județul Olt, care ar fi plecat voluntar de la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde se afla pentru investigații medicale, și nu a mai revenit.

Fiul bărbatului a sesizat poliția miercuri seara, 23 noiembrie.

„La data de 23 noiembrie a.c., în jurul orei 18:00, polițiștii din cadrul Poliției  Municipiului  Slatina au fost sesizați, de un bărbat, cu privire la faptul că, în data de 23 noiembrie a.c., în jurul orei 17:30, tatăl său, BĂCICĂ FLOREA, în vârstă de 67 de ani, ar fi plecat voluntar de la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde se afla pentru investigații, și nu a mai revenit”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

Semnalmente: înălţime – aproximativ 1,75 metri, greutate – aproximativ 60 de kilograme, păr cărunt, tuns scurt, ochi căprui, ten deschis, fără semne particulare.

La momentul plecării, acesta purta o geacă de culoare neagră, pantaloni lungi, de culoare neagră, pantofi sport de culoare maro, iar pe cap purta o căciulă neagră cu o inscripție albă în zona centrală.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea bărbatului sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.