Marius Oprescu: Vom câștiga alegerile, dar nu putem avansa procente cu doi ani înainte

Marius Oprescu, ce a fost reales în fruntea PSD Olt, a declarat joi, 24 noiembrie, că în noul mandat de patru ani are responsabilități atât administrative, cât și politice.

Din punct de vedere administrativ, liderul social-democraților olteni își dorește ca oamenii nominalizați de partid în funcții cheie să contribuie din plin la dezvoltarea comunităților locale.

Politic, Oprescu își dorește câștigarea alegerilor din 2024, însă nu a dorit să avanseze niciun procent, declarând că este mult prea devreme. Vrea să vadă trendul național, dar și linia trasată de liderii de la centru ai PSD.

„În primul rând, realegerea mea mă obligă la niște lucruri atât politice, cât și administrative. Cele politice ar fi destul de simple, câștigarea alegerilor, toate alegerile din 2024. Cele administrative sunt mai ample și înseamnă ca oamenii pe care noi îi avem, pe care îi susținem și care vor câștiga din nou alegerile, să facă o serie de lucruri în interesul comunităților, astfel încât să putem privi spre viitor, așa cum spune și laitmotivul acestui nou mandat. Oamenii vor avea încredere în noi și ne vor alege în continuare pentru ceea ce facem. Nu putem avansa procente cu doi ani de zile înainte de alegeri, cu siguranță încercăm să câștigăm alegerile, cu siguranță, fără a fi lipsiți de modestie, le vom câștiga, dar procente…vom vedea, nu depinde doar de noi, depinde și de un trend național. O bună administrație publică locală, un bun management politic local depinde și de ceea ce se întâmplă și la nivel național, cum conducerea centrală a partidului construiește politica și în funcție de asta lucrurile se mai schimbă, nu doar din punct de vedere local”, a spus Oprescu.

Întrebat dacă va face pasul spre București, în 2024, sau va rămâne în administrația publică locală, Oprescu a precizat că nu își face proiecte personale cu doi ani înainte.

Poate sunt și puțin superstițios, nu mi-a plăcut niciodată să-mi fac proiecte personale cu doi ani înainte, este cam devreme. Să ajungem la momentul respectiv și vom vedea exact ce va fi”, a adăugat Oprescu.

sursa foto: facebook PSD Olt