Primăria Slătioara va fi demolată, urmând să fie construită o clădire nouă. Primarul: „Termenul de finalizare este de zece luni”

Sediul actual al Primăriei Slătioara va fi demolat, urmând să fie construită  o clădire nouă, ce va fi dotată la standarde moderne. Proiectul, cu o valoare de 74 de miliarde de lei vechi, a fost aprobat de Compania Națională de Investiții, fiind desemnați constructorul și proiectantul.

Primarul comunei Slătioara, Savu Ungureanu, a precizat că noua clădire va fi dotată cu mobilier, termenul de execuție fiind de zece luni de la startul lucrărilor.

„Pe CNI avem un proiect pentru un nou sediul al Primăriei Slătioara. De fapt, sediul primăriei va fi demolat și vom face altul pe același amplasament. S-a terminat licitația. Până vom ridica noul sediu, ne vom muta toate birourile în grădiniță. S-au stabilit proiectantul și constructorul, o firmă din București, face și sala de sport din comună. Au o lună pentru proiectare, apoi mai pot prelungi ca să putem obține toate avizele. Până nu ne vin oficial toate hârtiile, nu putem spune când încep lucrările. Clădirea actuală va fi demolată și refăcută din temelii pe același spațiu, termenul de finalizare pentru întreaga construcție fiind de zece luni. În proiect este inclusă și dotarea. Noi suntem obligați să le predăm amplasamentul liber de sarcini, demolarea o facem noi. Când ne anunță că se apucă de proiectare, noi trebuie să demolăm. Cred că această clădire are peste 100 de ani, s-au mai făcut niște corpuri, dar spațiul nu corespunde pentru un sediu de primărie”, a spus primarul din Slătioara.