Încep lucrările pentru iluminatul public modern, în satele Negreni, Chițeasca și Bircii din Scornicești

Primarul orașului Scornicești, Daniel Tudor, a emis ordinul pentru începerea lucrărilor de modernizare a sistemului de iluminat public în satele Negreni, Chițeasca și Bircii. Până la finalul anului, de acest sistem va beneficia și satul Șuica.

„Doresc să vă aduc la cunoștință faptul că am emis  ordinul de începere pentru lucrările privind modernizarea iluminatului public în satele Negreni-Chiteasca -Bircii, urmând ca până la finalul anului 2022 să facem același lucru și pentru satul Șuica”, a transmis primarul din Scornicești.

Edilul a precizat că șoseaua ce străbate satul Șuica a fost pietruită, însă aceasta nu poate fi asfaltată, pentru că se află în administrarea CJ Olt, forul județean fiind cel ce ar trebui să aloce bani în acest sens.

„De asemenea, tot în satul Șuica, la finalul săptămânii trecute au fost finalizate lucrările în vederea reprofilării și pietruirii infrastructurii rutiere. În acest sens, văzând că unii consilieri PSD au încercat să ducă în eroare locuitorii din acea zonă, țin să fac următoarea precizare: la fel ca și în anii precedenți, la final de an, am asigurat sume de bani pentru astfel de lucrări!!! Amendamentele pe care le flutură acei consilieri sunt doar pur electorale. Mai mult, aș dori să reamintesc acelor consilieri PSD că drumul care străbate satul aparține de Consiliul Județean Olt, fiind în administrarea UAT Scornicești. Așadar, dacă într-adevăr tineați atât de mult, așa cum vreți să pară, la cetățenii din satul Șuica, ați fi făcut în acești doi ani cel puțin vorbire la nivelul conducerii CJ, acolo unde activează șefii dumneavoastră la nivel politic, în vederea alocării de sume pentru asfaltarea drumului. Pe această cale, fac un apel public, atât în numele meu, dar și în numele locuitorilor din acea zonă, și rog conducerea CJ să țină cont, bineînțeles în funcție de disponibilitatea financiară, să ne sprijine începând cu anul  bugetar 2023 cu resursa financiară pentru a reuși modernizarea/asfaltarea acelui segment de drum județean!”, a adăugat edilul din Scornicești.

sursa foto: Facebook Daniel Tudor