Patinoar artificial, în Parcul Tineretului din Slatina

Primăria Slatina a amplasat, în Parcul Tineretului, și un patinoar artificial, ce va funcționa în perioada Sărbătorilor de Iarnă. 

Patinoarul artificial este o surpriză pregătită de edilul Emil Moț și echipa sa din Primăria Slatina, copiii urmând să aibă acces gratuit începând de luni 5 decembrie, în intervalul orar 13.00-15.00.

Se va putea patina chiar de joi, 1 Decembrie, de la ora 18.00, când se deschide și Târgul de Crăciun, urmând să fie aprins iluminatul festiv din Parcul Tineretului, dar și din oraș. Seara va continua cu un spectacol susținut de Ansamblul Etnofolcloric „Plăeșii”, iar în intervalul 19.00-19.45 va urca pe scenă Nicola.

Primăria Slatina va organiza evenimentul „Târgul de Crăciun”, în perioada 1-27 decembrie 2022, în Parcul Tineretului, ce a fost decorat cu mii de ghirlande luminoase,  iar căsuțele comercianților au fost amplasate pe Aleea Eroilor. Astfel, slătinenii, și nu numai, vor putea achiziționa alimente, decorațiuni de Crăciun, dulciuri, produse tip fas-food, dar și produse tradiționale românești, atmosfera anunțându-se una de poveste.