Două mașini, implicate într-un accident rutier, în afara localității Schitu. Un bărbat, din Drăgănești-Olt, a ajuns la spital

Două mașini au fost implicate miercuri, 30 noiembrie, într-un accident rutier, pe Drumul Județean 546A, în afara localității Schitu, județul Olt.

Polițiștii din cadrul IPJ Olt spun că șoferul unui autoturism, un bărbat de 54 de ani, din orașul Drăgănești-Olt, a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate două autoturisme, respectiv un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din orașul Drăgănești-Olt și un autoturism condus de o femeie, în vârstă de 39 de ani, din comuna Icoana.

În urma evenimentului rutier, bărbatul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudiu Șerban.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.