Un bărbat din Găneasa, reținut, după ce și-ar fi agresat sexual fetița de 7 ani. DGASPC Olt a alertat poliția

Un bărbat de 37 de ani, din comuna Găneasa, a fost reținut, după ce și-ar fi agresat sexual fetița de 7 ani.

Reprezentanții DGASPC Olt au sesizat poliția, spunând că fetița a fost abuzată atât fizic, cât și emoțional. Polițiștii au continuat investigațiile și spun că ar fi vorba chiar de o agresiune sexuală.

„La data de 8 decembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Olt, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, au reținut un bărbat cercetat pentru agresiune sexuală.

În fapt, la data de 6 octombrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați de către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt, cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din comuna Găneasa, ar fi abuzat-o fizic și emoțional pe fiica sa minoră, în vârstă de 7 ani.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală, fiind continuate cercetările în vederea documentarii activității infracționale.

În urma probatoriului administrat, la data de 8 decembrie a.c., sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, pe numele bărbatului de 37 de ani, a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând ca în ziua de 9 decembrie a.c. să fie prezentat instanței de judecată cu propuneri legale”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Documentarea activității infracționale a beneficiat de suportul de specialitate al Serviciului Operațiuni Speciale Olt și Biroului Operațiuni Speciale Craiova.

foto internet, prezentare generală