CSM Slatina, programul din această iarnă. Antrenamentele sunt reluate pe 4 ianuarie, cantonament la munte, în perioada 13-22 ianuarie

Jucătorii de la CSM Slatina au intrat în vacanță, urmând ca lotul să-și reia antrenamentele imediat după Sărbătorile de Iarnă, pe 4 ianuarie.

În perioada 13-22 ianuarie, lotul pregătit de antrenorul Dan Oprescu va efectua un stagiu de pregătire în stațiunea montană Fundata, în Complexul Cheile Grădiștei.

„Echipa noastră se va reuni în primele zile ale anului 2023, primul antrenament fiind programat pe data de 4 ianuarie. Gruparea pregătită de Daniel Oprescu va susţine, în perioada 13-22 ianuarie, un stagiu centralizat la Cheile Grădiştei, urmând ca la revenirea în localitate să susțină o serie de jocuri de pregătire”, au transmis reprezentanții CSM Slatina.

Liga a II-a se va relua cu ultimele trei etape, CSM Slatina urmând să întâlnească, pe 25 februarie, Oţelul Galaţi (acasă), pe 4 martie- Viitorul Pandurii Târgu Jiu (deplasare) şi pe 11 martie Unirea Dej (acasă).

Sistemul de promovare/retrogradare

După disputarea celor trei meciuri programate în primăvară,  primele șase clasate vor juca în play-off, în sistem tur-retur, adică vor avea încă 10 meciuri în tot atâtea etape de disputat.

Echipele de pe locurile 7-20 vor fi repartizate în două serii de play-out, urmând a disputa tot doar meciuri tur, adică încă șase partide de fiecare într-un interval de șapte etape.

Determinarea celor două grupe de play-out se va face pe baza locurilor pe care s-a terminat în sezonul regular. În grupa A merg locurile 7, 10, 11, 14, 15, 18, 19, în timp ce în grupa B ajung locurile 8, 9, 12, 13, 16, 17, 20.

Vor promova în Liga 1 echipele aflate pe locurile 1 şi 2 în play-off-ul Ligii 2, urmând ca echipele clasate pe locurile 3 și 4 în play-off să dispute baraj în două manşe (tur-retur) cu formațiile clasate pe locurile 8, respectiv 7 în play-out-ul Ligii 1. Echipele de pe locurile 9 și 10 din play-out-ul Liga 1 vor retrograda direct.

Echipele clasate pe locurile 6 și 7 în cele două grupe de play-out vor retrograda direct în Liga a III-a, iar ocupantele locului 5 vor juca un baraj de menținere/retrogradare.

sursa foto: Facebook CSM Slatina