130 de miliarde de lei vechi, pentru asfaltarea mai multor drumuri din satele Jitaru și Bircii. Primarul Daniel Tudor: „Rând pe rând, proiectele noastre încep să prindă contur”

Primarul orașului Scornicești, Daniel Tudor, a semnat vineri, 16 decembrie, contractul de finanțare pentru asfaltarea mai multor drumuri din satul Jitaru. Totodată, va fi turnat și cel de al doilea strat de asfalt pe străzile din satul Bircii.

Valoarea proiectului este de aproximativ 130 de miliarde de lei vechi.

Edilul din Scornicești, Daniel Tudor, a precizat că proiectele pe care și le-a asumat încep să prindă contur.

„Vă aduc la cunoștință, cu mare satisfacție, faptul că astăzi – 16 decembrie 2022, am semnat contractul de finanțare pentru proiectul privind asfaltarea drumurilor din localitatea noastră. Valoarea contractului este de aproximativ 130 miliarde lei vechi și cuprinde drumurile din satul Jitaru, strada Tronești, legătura Șuica -Tătulești (DC58). De asemenea, vor mai fi finalizate și străzile din satul Bircii (vorbim de al doilea strat de asfalt, stratul de uzură). Vreau să mulțumesc pentru acest lucru, Ministerului Dezvoltării, consilierilor locali cât și personalului din compartimentul de specialitate al primăriei! Nu în ultimul rând, mulțumesc, pentru susținere și implicare, domnului senator Liviu Voiculescu și domnului director general ANL – Gabriel Stanciu! Personal, mă bucur că, rând pe rând, cu determinare și răbdare din partea tuturor, toate proiectele noastre încep să prindă contur, iar Scorniceștiul face pași fermi spre normalitatea mult așteptată, a spus edilul Daniel Tudor.