O mașină a lovit o căruță, în afara localității Osica de Sus. Trei persoane au ajuns la spital

Un grav accident de circulație a avut loc duminică dimineață, 18 decembrie, o mașină lovind o căruță, pe DN 64, în afara localității Osica de Sus. Două persoane, ce se aflau în căruță, și șoferița de 32 de ani, din comuna Fălcoiu, au ajuns la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate. Potrivit unor surse, mașina nu ar fi păstrat distanța corespunzătoare fața de vehiculul din față.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul în eveniment a fost implicat un autoturism, condus de o femeie, în vârstă de 32 de ani, din comuna Fălcoiu, județul Olt și un atelaj hipo, în care se aflau 3 persoane.

În urma evenimentului rutier, conducătoarea auto și două femei din atelajul hipo au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Municipal Caracal și Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudiu Șerban.

Atât conducătoarea auto, cât și conducătorul atelajului hipo au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.