Accident grav, la Jitaru. O femeie de 77 de ani a murit

Un grav accident de circulație a avut loc în Prima  Zi de Crăciun, în localitatea Jitaru, județul Olt. Mașina condusă de un bărbat de 48 de ani a lovit mortal o femeie de 77 de ani.

„La data de 25 decembrie 2022, în jurul orei 06:30, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Național 65 – European 574, în localitatea Jitaru, a avut loc un eveniment rutier.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din orașul Scornicești și un pieton, respectiv o femeie, în vârstă de 77 de ani, din localitate.

În urma evenimentului rutier, pietonul a decedat, iar trupul acestuia a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării autopsiei și a stabilirii cauzei decesului”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudiu Șerban.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.