Scandal în fața unui hotel din Slatina

Mai mulți tineri, cu vârste cuprinse între 16-26 de ani, s-au bătut în fața unui hotel, de la intrarea în Slatina dinspre Craiova.

Un tânăr a ajuns la spital.

„La data de 25 decembrie a.c., în jurul orei 00:30, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că mai multe persoane sunt implicate într-un scandal, în fața unui hotel din municipiul Slatina.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slatina.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că între doi tineri, în vârstă de 16 și 26 de ani, din municipiul Slatina și patru tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 23 de ani, din localitățile Brebeni și Milcov ar fi avut loc un conflict, în urma căruia aceștia s-ar fi agresat fizic.

În urma evenimentului, au fost produse pagube materiale, iar tânărul de 26 de ani a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere, fiind continuate cercetările în vederea stabilirii situației de fapt și a documentării activității infracționale”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.