Trei mașini, implicate într-un accident rutier, în afara comunei Găneasa. Trei persoane au ajuns la spital

Un grav accident de circulație a avut loc luni, 26 decembrie, în jurul orei 14.30, pe DN 65, în afara comunei Găneasa, fiind implicate trei autoturisme.

Cei trei șoferi sunt din comuna Cetate, județul Dolj, din orașul Cisnădie, județul Sibiu, și din Slatina, județul Olt.

Potrivit unor surse, mașina condusă de șoferul de 47 de ani, din comuna Cetate, a intrat în coliziune frontală cu autoturismului bărbatului din Cisnădie.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că în eveniment au fost implicate trei autoturisme, conduse de un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din comuna Cetate, județul Dolj, un tânăr, în vârstă de 18 ani, din municipiul Slatina și un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din orașul Cisnădie, județul Sibiu.

În urma evenimentului rutier, trei persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudiu Șerban.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.