Un bărbat a rămas fără telefon și 300 de lei, după ce a fost atacat pe bulevardul Nicolae Titulescu din Slatina. Un tânăr, arestat preventiv pentru tâlhărie calificată

Un bărbat de 49 de ani, din municipiul Slatina, a fost atacat de un necunoscut pe bulevardul Nicolae Titulescu, în prima Zi de Crăciun, 25 decembrie, la ora 5.00. Agresorul i-a sustras victimei telefonul mobil și 300 de lei. Ulterior, polițiștii l-au identificat pe făptaș, fiind vorba de un bărbat de 28 de ani din Slatina, care a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Tânărul este cercetat pentru tâlhărie calificată.

La data de 25 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slatina, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, au reținut un tânăr, cercetat pentru tâlhărie calificată.

În fapt, la data de 25 decembrie a.c., în jurul orei 06:40, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de către un bărbat, din municipiul Slatina, cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa către domiciliu, a fost lovit de către o persoană  necunoscută care i-a sustras telefonul mobil și suma de 300 de lei.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slatina, care au stabilit faptul că, la data de 25 decembrie 2022, în jurul orei 05:00, un bărbat, în  vârstă de 49 de ani, din municipiul Slatina, în timp ce se deplasa pe bulevardul Nicolae Titulescu, din localitate, ar fi fost agresat fizic de către o persoană necunoscută, care i-ar fi sustras telefonul mobil și suma de 300 de lei.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, fiind continuate cercetările în vederea identificării autorului și a documentării activității infracționale.

În urma activităților investigativ-operative, polițiștii Poliției Municipiului Slatina au identificat un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din municipiul Slatina bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În urma probatoriului administrat, la data de 25 decembrie a.c., sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, pe numele tânărului, a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând ca în data de 26 decembrie a.c. să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propuneri legale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudiu Șerban.

Tânărul a fost prezentat luni, 26 decembrie, Judecătoriei Slatina, care a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina și a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile față de tânăr, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.