Bebeluș de șase luni, din comuna Oboga, mort la domiciliu. Tatăl a sunat la 112 spunând că fiul său este inconștient

Un bebeluș de șase luni, din comuna Oboga, județul Olt, a murit marți dimineață, 10 ianuarie, acasă. Tatăl este cel care a sunat la 112, spunând că fiul său este inconștient.

Polițiștii olteni au precizat că micuțul nu avea urme de violență.

 „La data de 10 ianuarie a.c., în jurul orei 05:40, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de către un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din comuna Oboga, cu privire la faptul că fiul său se află în stare de inconştienţă la domiciliu.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Bobicești, care, din primele verificări, a stabilit faptul că un minor, în vârstă de 6 luni, ar fi decedat la domiciliul său din comuna Oboga, județul Olt.

În urma examinării sumare a trupului minorului, s-a constatat faptul că acesta nu prezenta urme vizibile de violență pe suprafața corpului”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudiu Șerban.

Trupul bebelușului a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

„În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările”, a mai arătat sursa citată.

Potrivit unor surse, micuțul ar fi fost internat până luni, 9 ianuarie, pe Secția de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Slatina, unde ar fi primit îngrijiri medicale pentru o infecție respiratorie.

Contactați telefonic, reprezentanții Spitalului Slatina au precizat că, la acest moment, nu au date despre acest caz.

Vom reveni cu amănunte despre moartea bebelușului.

foto: arhivă, ambulanță, prezentare generală