Lotul echipei ACS Caracal se reunește pe 28 ianuarie. „Nu am transferat niciun jucător, suntem în discuții”

Lotul echipei ACS Caracal se va reuni pe 28 ianuarie, iar reprezentanții clubului caracalean au precizat că sunt în discuții cu câțiva jucători, dar nu a fost perfectat niciun transfer.

Președintele de la ACS Caracal, Gigi Neagu, a spus că se încearcă întărirea lotului, în această iarnă.

„Nu am transferat niciun jucător, suntem în discuții cu câțiva băieți, dar până la acest moment nu am făcut transferuri. Avem posturi pe care suntem deficitari, dar rămâne de văzut ce vom găsi și unde putem să completăm. Până nu perfectăm, nu putem avansa niciun nume. Ne reunim pe 28 ianuarie, niciun jucător nu și-a exprimant dorința de a pleca și nici nu cred că vom avea plecări. Lupta se va da până la capăt între noi și Curtișoara, nu vreau să subestimăm celealte echipe, dar distanța este destul de mare”, a spus reprezentantul echipei din Caracal.

Oltul Curtișoara și ACS Caracal se află la egalitate de puncte, fiecare cu câte 42, în clasamentul Ligii a IV-a, pe locul trei fiind Știința Mărunței, cu 30 de puncte.

Reprezentanții echipei Oltul Curtișoara au anunțat că au ajuns la o înțelegere cu atacantul Dănuț Motroc (de la Energia Strejești) și mijlocașul Croitorescu (de la Oltul Slătioara).

AJF Olt a stabilit că returul Ligii a IV-a începe pe 4 martie.

foto arhivă