Oltul Curtișoara a învins liderul din Teleorman, în primul amical din acest an

Oltul Curtișoara, echipă susținută de Primăria Curtișoara, a disputat sâmbătă, 21 ianuarie, primul meci de verificare din pauza competițională, întâlnind, pe terenul sintetic din cadrul Complexului Sportiv „1 Mai” Slatina, Rapid Buzescu, formație aflată pe primul loc în clasamentul Ligi a IV-a din Teleorman, cu 36 de puncte.

Gruparea din Curtișoara s-a impus, cu scorul 4-3, golurile oltenilor fiind marcate de Stancu (minutul 5), Tudor (minutele 6 și 50) și Motroc (minutul 70).

Reprezentanții echipei din Curtișoara au precizat că, la finalul săptămânii viitoare, mai au programat un meci de verificare cu CS Cârcea, partida urmând să se dispute în județul Dolj.

„Am susținut primul meci de verificare împotriva echipei de pe primul loc din Teleorman. După pauză, au intrat toți jucătorii. Sâmbătă, de la ora 14.00, vom juca cu Cârcea din Dolj, la intrare în Craiova pe sintetic”, a spus reprezentantul echipei din Curtișoara, Dan Vărzaru.

Oltul Curtișoara: Perșinaru, Covercă, Ungureanu, Cristian Preda, Stancu, Tudor, Neagoe, Băjean, Andronache, Jianu, Nichita. Au mai jucat: Stănciulescu, Răcăleanu, Motroc, Croitorescu, Vărzaru, Salariu, Marinescu și Ștefan. Antrenor: Dan Ignat.