Postul de director medical al Spitalului Slatina a fost scos la concurs

Spitalul Județean de Urgență Slatina a scos la concurs postul de director medical, examenul fiind organizat pe 13 martie. Medicii interesați de acest post își pot depune dosarele până pe 28 februarie. Chirurgul plastician Florin Popa a preluat postul de director medical în februarie 2022, asigurând interimatul, după demisia medicului Radu Ene.

Astfel, proba scrisă, ce constă într-un test grilă de verificare a cunoștințelor din legislație, este programată pentru 13 martie, iar interviul de selecție pe 21 martie.

Pentru acest post de conducere de la nivelul unității medicale din Slatina au fost stabilite următoarele criterii specifice:

-sunt absolvenți de învățământ universitar de lungă durată, cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul medicină, specializarea Medicină;

-sunt confirmați medic specialist sau medic primar;

-au vechime de minimum 5 ani în specialitate.

În prezent, directorul medical al Spitalului Slatina este chirurgul plastician Florin Popa, care a asigurat interimatul.

Totodată, a fost scos la concurs și postul de director de îngrijiri medicale, acest post fiind ocupat de asistentul Mirela Stăncioiu. Dosarele pot fi depuse până pe 28 februarie, proba scrisă este programată  pentru 9 martie, susținerea proiectului de specialitate-pe 14 martie, iar interviul de selecție-pe 17 martie.

Spitalul Slatina este condus de managerul Angela Nicolae, care are concurs pe post din primăvara anului trecut.

Detalii despre acest concurs pe site-ul oficial al Spitalului Slatina, secțiunea concursuri.