S-a stabilit componența Comisiei de Disciplină din cadrul Colegiului Medicilor Olt. Ce medic a primit cele mai multe voturi

După turul al doilea, a fost stabilită componența Comisia de disciplină din cadrul Colegiului Medicilor Olt, aceasta fiind formată din doctorii: Dănuț Ghiță (124 de voturi)-Medicină Internă, Cătălina Buzărnescu (88 de voturi)-medic de familie, Camelia Veria (80 de voturi)- medic de familie și chirurgii Ștefan Persu (79 de voturi) și Gabriel Chiriac (60 de voturi).

Membri supleanți: Radu Ene (60 de voturi), Alina Chiriac (56 de voturi), Adrian Roșu (48 de voturi) și Cosmin Roșoiu (48 de voturi).

Colegiul Medicilor Olt a organizat pe 6 octombrie al doilea tur de scrutin pentru alegerea doctorilor în cadrul Comisiei de Disciplină Olt, după ce, în prima rundă de alegeri, nu s-a îndeplinit cvorumul. Lista membrilor cu drept de vot cuprinde 676 doctori ce sunt înscriși în Colegiul Medicilor Olt.
Comisia Electorală Teritorială din cadrul Colegiului Medicilor Olt a fost alcătuită din doctorii: Gheorghe Ciobanu (președinte), vicepreședinte Mihai Ungureanu, secretar Daniela Costescu, Mădălina Jianu (membru) și Cătălina Malageanu (membru).