Curățenie de primăvară, în toate cartierele Slatinei. Graficul pe străzi

Primăria municipiului Slatina a anunțat ample acțiuni de salubrizare în toate cartierele municipiului Slatinei, fiind întocmit un grafic pe zile și străzi.

Curățenia de primăvară a început pe 13 martie și se va derula timp de o lună, urmând a fi curățate rigolele, vor fi măturate străzile și trotuarele, iar zonele verzi vor fi îngrijite.

„Vă anunțăm că în perioada 13.03-13.04.2023, în orașul nostru se va derula „Luna curățeniei de primăvară 2023”, o amplă acțiune de salubrizare a străzilor și trotuarelor. Este cea mai importantă acțiune de curățenie în toate cartierele municipiului, care va cuprinde următoarele activități:

-curățarea rigolelor;

-măturarea manuală și mecanizată a străzilor și trotuarelor;

-greblarea zonelor verzi;

-întreținerea și igienizarea cursurilor de apă;

-ridicarea depozitărilor accidentale;

Acțiunile de măturat, spălat și întreținere a căilor publice (carosabil și trotuare), precum și salubrizarea spațiilor verzi, a parcurilor și a aleeilor se vor executa de către operatorul serviciului de salubrizare SC SALUBRIS SA, în tandem cu SC DEZVOLATARE URBANĂ SLATINA SRL. În cazul apariției precipitațiilor, programul se va suspenda, urmând a fi reluat atunci când starea vremii va permite”, se arată într-un comunicat al Primăriei Slatina.

sursa foto: Facebook Primăria municipiului Slatina