Rețeaua de gaze, extinsă în cinci sate din Scornicești

Rețeaua de gaze naturale va fi extinsă în cinci sate din orașul Scornicești (Chițeasca, Negreni, Mărgineni, Strada Giurgiului, Strada Popești,Bălțași și Jitaru), fiind demarate lucrările pentru introducerea conductei pe o distanță de 26 de kilometri. Proiectul, derulat prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny, cofinanțarea fiind asigurată de la bugetul local, este mult mai amplu și cuprinde în total 52 de kilometri.

Edilul Daniel Tudor spune că acest proiect este foarte important pentru întreaga comunitate și a  insistat ca el să fie implementat.

„Începem în forță o nouă săptămână de lucru în Scornicești, demarând astăzi (n. red. 27 martie) un alt proiect de suflet din seria celor mai mari și importante obiective asumate…Mai exact, deși toate obiectivele implementate până acum reprezintă pași semnificativi pentru dezvoltarea comunității noastre, proiectul privind extinderea rețelei de gaze naturale – în toată localitatea, este unul pentru care am insistat foarte mult și mă bucur că, în cel mai scurt timp, va fi implementat.

Nu în ultimul rând, după cum o parte dintre dumneavoastră știți deja, în urma răspunsurilor oferite la postările de dată recentă, în cel mai scurt timp vor urma și alte obiective, la fel de importante, axate pe toate categoriile de vârstă din localitatea noastră.

Desigur, fiecare va fi adus în atenția dumneavoastră de fiecare dată când va fi început sau finalizat”, a spus primarul Daniel Tudor.