Se asfaltează pe DN65, pe raza localității Albota. Sunt restricții de circulație

IPJ Argeș a anunțat că, începând de miercuri, 29 martie, pe DN 65 și DN 73, se vor desfășura lucrări de întreținere a părții carosabile.

Astfel, se asfaltează pe raza localității Albota, traficul urmând a se desfășura alternativ. Totodată, sunt executate lucrări și pe raza localității Mărăcineni.

„În perioada 29 martie – 11 aprilie a.c., pe DN 65, de la km.116+800 până la km. 107, pe raza localității Albota, se vor efectua lucrări de asfaltare.
Circulația autovehiculelor se va desfășura alternativ, dirijată cu piloți de trafic.
În perioada 29 martie –05 aprilie a.c., pe DN 73, de la km. 3+270 până la km. 6+710, pe raza localității Mărăcineni, se vor efectua lucrări de frezare.
Circulația autovehiculelor se va desfășura alternativ, pe o bandă. Polițiștii argeșeni vă recomandă să vă planificaţi din timp deplasările luând în considerare restricţiile de circulaţie impuse și să respectați regulile de circulație pe drumurile publice, adoptând o conduită preventivă și ținând cont de condițiile meteo-rutiere”, se arată într-un comunicat al IPJ Argeș.

Recomandări:

  • în condiții de trafic aglomerat sau la drum întins, păstrați o distanță de siguranță mai mare față de autovehiculul care circulă înaintea dvs.;
  • respectați limitele legale de viteză, atât în localități cât și în afara acestora;
  • nu vă angajați în depășiri riscante;
  • asigurați-vă temeinic înainte de orice schimbare a direcției de mers;
  • nu uitați de politețea rutieră și respectați indicațiile polițiștilor rutieri aflați în trafic.
  • foto: arhivă, prezentare generală