Oprescu, după remiza cu Slobozia: „Ne jucăm șansa până la capăt”

CSM Slatina a încheiat la egalitate, scor 0-0, partida pe care a disputat-o sâmbătă, 1 aprilie, pe teren propriu, cu Unirea Slobozia, meciul contând pentru etapa a II-a a play-out-ului Ligii a II-a. Jocul a fost anost, cu puține faze de poartă. Slătinenii au avut ocazii prin Leață, Dorin Toma și Dinu, însă portarul de la Slobozia a fost la post.

În etapa următoare, CSM Slatina va întâlni, în deplasare, CS Comunal Șelimbăr, duelul fiind important în lupta pentru evitarea retrogradării, cele două formații fiind despărțite de un singur punct.

Antrenorul de la CSM Slatina, Dan Oprescu, s-a arătat nemulțumit de joc, precizând că jucătorii săi greșesc, uneori, pase elementare de 5-10 metri, chiar fără să fie forțați.

„Nu sunt mulțumit de rezultat, noi ne dorim să câștigăm, dar nu întâmplător suntem echipa care e campioană la rezultate de egalitate. Este adevărat că ne trebuie mai multă calitate pe faza de atac, avem momente în care greșim pase elementare, de 5-10 metri fără ca jucătorii să fie forțați. Ne jucăm șansa până la capăt, suntem într-o poziție în care avem un avans de șase puncte față de locul d baraj, Metaloglobus, care s-a menținut. Sper să se mențină și în etapele următoare. Este foarte important să nu pierdem la Metaloglobus, dacă nu pierdem atunci putem spune că avem șanse foarte mari să ne îndeplinim obiectivul. Nu vrem să stăm în ultimul meci, cel cu Baia Mare, am vrea ca lucrurile să fie clare înainte. (…) Retrogradarea se joacă până la final. Până la urmă, din acest motiv este frumos fotbalul. Am avut ocazii prin Radu Constantin, Toma Dorin a scăpat singur cu portarul, la fel și Leață a scăpat singur cu portarul, dacă ne raportăm la numărul de ocazii, noi ar fi trebuit să câștigăm, dar ori ultima pasă, ori ultima execuție…la acest capitol avem de suferit”, a spus Oprescu, imediat după joc.

CSM Slatina: Ionuț Pop, Robert Gherghe, George Leață, Andrei Trașcu, Dorin Toma, Cătălin Doman, Constantin Radu, Alexandru Sălcianu, Alin Pisăru, David Oprescu, M. Plokhotniuk. Antrenor: San Oprescu.

Unirea Slobozia: Contra Mario, Andrei Dorobanțu, Ciprian Perju, Ionuț Dinu, Constantin Toma, Ionuț Coadă, Malolo Serges, Vlad Prejmerean, Denis Golda, Nkama Afalna, Robert Silaghi. Antrenor: Costel Enache.

Etapa a II-a

Metaloglobus București – Minaur Baia Mare 0-0

CSM Slatina                              – Unirea Slobozia 0-0

Politehnica Timișoara – Csikszereda Miercurea Ciuc -2 aprilie, ora 11.00

Clasament

1. Unirea 04 Slobozia               2        0        1        1        2-3     -1       32

2.Csikszereda Miercurea Ciuc   1        1        0        0        2-0     2        29

3.CSM Slatina                           2        0        1        1        0-2     -2       28

4.CSC 1599 Şelimbăr               1        1        0        0        3-2     1        27

5.Metaloglobus Bucureşti         1        0        1        0        0-0     0        22

6. Minaur Baia Mare                 2        1        1        0        2-1     1        20

7.Politehnica Timișoara             1        0        0        1        1-2     -1       13