Două mașini, implicate într-un accident la intrarea în Slatina. Unul dintre șoferi era băut

Două mașini au fost implicate într-un accident rutier marți, 11 aprilie, pe strada Pitești din Slatina. În urma impactului, două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Slatina.

Potrivit datelor transmise de IPJ Olt, unul dintre șoferi, un bărbat de 42 de ani din Ocna Sibiului, era băut.

„Astăzi, 11 aprilie 2023, în jurul orei 17:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe strada Pitești, din municipiul Slatina, a avut loc un eveniment rutier.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că în eveniment au fost implicate 2 autovehicule, respectiv un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din orașul Ocna Sibiului, județul Sibiu și un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din municipiul Slatina,  județul Olt.

În urma evenimentului rutier, două persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, pentru bărbatul de 37 de ani rezultatul fiind negativ, iar pentru bărbatul de 42 de ani rezultând o concentrație alcoolică de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.