Un bărbat a murit în Piața Zahana din Slatina. S-ar fi înecat cu mâncare

Un bărbat de 74 de ani, din municipiul Slatina, a decedat joi, 15 iunie, în Piața Zahana din Slatina, după ce s-ar fi înecat cu mâncare. Slătineanul a fost resuscitat aproape o oră, însă echipajele medicale au constatat decesul.

Polițiștii fac cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs tragedia.

„Astăzi, 15 iunie 2023, în jurul orei 12:30, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi decedat într-o piață din municipiul Slatina. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina și un echipaj medical, în vederea acordării primului-ajutor.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit identitatea persoanei, aceasta fiind un bărbat, în vârstă de 74 de ani, din municipiul Slatina.

Bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare efectuate de către personalul medical, fiind declarat decesul.

Trupul acestuia a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării autopsiei și a stabilirii cauzei decesului.

Polițiștii efectuează cercetări, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudiu Șerban.

Bărbatul a fost șeful unei săli de festivități din Slatina pentru o lungă perioadă de timp.