Oltul Curtișoara, meci amical cu FCU 2 Craiova

Oltul Curtișoara, echipă susținută financiar de Primăria Curtișoara, continuă seria meciurilor de pregătire din această vară, urmând să întâlnească, sâmbătă, 29 iulie, FCU 2 Craiova. Partida va începe de la 10.30 și se va disputa pe terenul din comuna Curtișoara.

Antrenorul echipei Oltul Curtișoara, Dan Ignat, a precizat că mai are programate alte trei jocuri de pregătire, până la startul noului sezon, ce va avea loc, cel mai probabil, pe 26 august.

„Primul meci amical l-am avut cu Roșiori, iar sâmbătă îl vom disputa pe cel de al doilea, din această vară, urmând să întâlnim FCU 2 Craiova. Vom mai juca apoi cu echipa din Cârcea, tot acasă, urmând să mai întâlnim două formații din Argeș și Teleorman, dar așteptăm confirmările”, a spus Dan Ignat.

Legat de lot, antrenorul a declarat că s-a ajuns la un acord cu Radu Necșulescu și portarul Turianu ( de la Oltul Slătioara).

„I-am transferat pe Radu Necșulescu și portarul Coco (n. red. -Turianu) de la Oltul Slătioara, încă mai căutăm jucători, pentru că ne dorim să mai ocupăm încă trei poziții, iar la începutul lunii august să avem toți jucătorii, pentru a fi integrați”, a adăugat Ignat.

foto:arhivă