120 de noi locuri de muncă, în Balș. Rotea: „Investiția a fost posibilă grație schemei de ajutor de minimis”

120 de noi locuri de muncă au fost create în Balș, prin deschiderea Centrului logistic Oltenia CIT One, ce funcționează în spatele Policlinicii Spitalului Balș.

Primarul orașului Balș, Cătălin Rotea, a precizat că investiția a fost posibilă datorită schemei de ajutor de minimis pe care administrația locală o oferă firmelor care creează noi locuri de muncă pentru bălșeni.

„Centrul logistic pe Oltenia CIT One își deschide oficial porțile în Balș.  Până în prezent prin aceasta investitie au fost create deja 120 de noi locuri de muncă, urmând ca pe viitor, in functie de clienții pe care compania îi va aborda și cei ce vor veni prin intermediul acționarilor, numărul acestora să crească.

Această investiție a fost posibilă grație schemei de ajutor de minimis pe care administrația locală o oferă tuturor celor care creează noi locuri de muncă în orașul Balș”,a  spus Cătălin Rotea.

Edilul spune că va fi în continuare preocupat de înființarea de noi locuri de muncă în oraș, așa cum a promis și la preluarea mandatului.

„Așa cum am promis încă de la preluarea mandatului, crearea de noi locuri de muncă pentru bălșeni a fost și va rămâne în continuare una din principalele mele preocupări”, a adăugat Rotea.