Demisii în bloc, în Biroul Județean al OFL Olt. Daniela Nicolescu, propusă pentru funcția de președinte interimar

Mai multe femei din cadrul PNL Olt au demisionat luni, 28 august, în semn de solidaritate fața de Daniela Nicolescu și Mihaela Torbă, care au fost schimbate din funcțiile deținute în cadrul ISJ Olt, de inspector școlar general adjunct.

Președintele PNL Olt, senatorul Liviu Voiculescu, a anunțat că Biroul nu mai îndeplinește condițiile privind componența, ceea ce echivalează cu o dizolvare.

Astăzi au fost înregistrate la sediul PNL OLT numeroase demisii ale membrelor din Biroul Județean al Organizației Femeilor Liberale Olt, însumând mai mult de jumătate plus unu din numărul membrelor.
Motivația femeilor liberale a fost solidaritatea fată de colegele noastre Daniela Nicolescu și Mihaela Torbă, precum și o formă de protest față de înlocuirea dumnealor cu membri ai altor formațiuni politice, fără o consultare a Bpj Ofl.
În atare condiții, în conformitate cu art. 73 și art.76 din Regulamentul OFL, biroul nu mai îndeplinește condițiile privind componența și nici nu se mai poate întruni statutar, reprezentând practic o dizolvare a acestuia”, a transmis senatorul liberal.

Astfel, va fi înștiințat Biroul Național al OFL, urmând ca Daniela Nicolescu să fie propusă președinte interimar al OFL Olt.


Vom înștiința Biroul Național al OFL despre acestă dizolvare de drept a biroului și vom propune nominalizarea în funcția de președinte interimar al OFL Olt, a doamnei Daniela Nicolescu, membru BEX OFL, în vederea organizării de noi alegeri”, a adăugat Voiculescu.

Președintele OFL Olt a fost Luminița Popescu, o apropiată a deputatului Gigel Știrbu.