Mai mulți adolescenți s-au luat la bătaie, în cartierul Steaua din Slatina. IPJ Olt: Un conflict spontan

Mai mulți adolescenți, cu vârsta cuprinsă între 16 și 18 ani, s-au luat la bătaie marți seara, 5 septembrie, în cartierul Steaua din Slatina, în apropierea sediului ISJ Olt. Mai multe echipaje au intervenit la fața locului.

Reprezentanții IPJ Olt au precizat că a fost un conflict spontan.

„La data de 5 septembrie a.c., în jurul orei 20:30, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că doi tineri ar fi fost agresați fizic de către mai multe persoane necunoscute, pe strada Ecaterina Teodoroiu din municipiul Slatina.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul unui conflict spontan, un tânăr, în vârstă de 18 ani, din municipiul Slatina și un minor, în vârstă de 17 ani, din comuna Schitu, în timp ce se aflau pe strada Ecaterina Teodoroiu din municipiul Slatina, ar fi fost agresați fizic de către 3 tineri, cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani, toți din municipiul Slatina.

În urma evenimentului, nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.