FOTO. Primăria Slătioara a premiat cuplurile cu 50 de ani de căsătorie și elevii cu rezultate deosebite. Vicepreședintele CJ Olt: „Îl asigurăm pe primar de tot sprijinul nostru”

Spectacol de zile mari în comuna Slătioara, unde localnicii au petrecut vineri, 8 septembrie, la Ziua Comunei, în compania artiștilor Zorina Bălan, Reina Vox, Mădălina Deaconu, Mihăiță Chiș și Violeta Constantin. La final, atmosfera a fost încinsă de Georgiana Lobonț, fiind apoi organizat focul de artificii.

În cadrul festivității, Primăria Slătioara a premiat cuplurile din comună care au împlinit 50 de ani de căsătorie, aceștia primind o diplomă și un premiu în valoare de 500 de lei. Totodată, 41 de copii din Slătioara care au obținut medii de peste 9.50 în anul școlar 2022-2023 au primit câte 1.000 de lei (15 elevi) și 500 de lei ceilalți, suma alocată de Primăria Slătioara pentru elevii cu rezultate deosebite la învățătură fiind de 28.000 de lei.

La Ziua Comunei Slătioara au fost prezenți cei doi vicepreședinți ai CJ Olt, Virgil Delureanu și Ionuț Ivan, senatorul PSD Siminica Mirea, deputații social-democrați Marius Iancu, Cătălin Grecu, Adrian Chesnoiu, Emil Albotă, subprefectul județului Cosmin Floreanu, dar și inspectorul general al ISJ Olt, Adelin Bărbulete.

Vicepreședintele CJ Olt, Virgil Delureanu, l-a asigurat pe primarul comunei Slătioara, Savu Ungureanu, de tot sprijinul pentru continuarea proiectelor derulate în vederea dezvoltării localității.

„Venim în comuna dumneavoastră cu mult drag și suntem alături de dumneavoastră și Consiliul Local Slătioara în tot ceea ce întreprinde și dorește să întreprindă în comună. Îl asigurăm pe primar de tot sprijinul nostru, așa cum și noi, de fiecare dată, când îi cerem sprijinul răspunde prezent”, a spus Delureanu.