Primăria Slatina păstrează tradiția și acordă ghiozdane complet echipate elevilor din clasa pregătitoare. Emil Moț: „Educația a constituit mereu o prioritate pentru mine”

Primăria Slatina păstrează tradiția și la începutul acestui an școlar, oferind ghiozdane complet echipate tuturor elevilor din clasele pregătoare din unitățile de învățământ din municipiu. 800 de ghiozdane au ajuns înșcolile din Slatina, micuții urmând să le primească luni, 11 septembrie, la deschiderea Noului An Școlar.

„Păstrăm tradiția și în acest an prin derularea programului ,,Primul meu ghiozdan” în unitățile de învățământ de stat din municipiul Slatina.

Educația a constituit mereu o prioritate pentru mine în calitate de primar al orașului nostru, scopul meu fiind acela de a oferi micuților noștri tot ce au nevoie pentru a avea succes în această etapă importantă a vieții lor.

Din acest motiv, toți copiii care vor începe clasa pregătitoare vor găsi pe bănci ghiozdane complet echipate cu rechizitele de care vor avea nevoie în primul an de școală. Vă doresc tuturor succes în această nouă etapă!”, a spus edilul Slatinei, Emil Moț.

Fiecare ghiozdan conține: două caiete tip II, două caiete/48 file dictando, două caiete/48 file matematică, un bloc de desen, un set de acuarele 12 culori cu pensulă, un set de carioci 10 culori, un penar complet echipat cu: un stilou cu rezerve, două creioane, o gumă de șters, o ascuțitoare și  un orar.

sursa foto: facebook Emil Moț