Oltul Curtișoara, victorie clară la Horezu. Antrenorul Dan Ignat: „Nu este o surpriză”

Oltul Curtișoara s-a impus vineri, 8 septembrie, în deplasarea de la Horezu, cu scorul 3-1, partida contând pentru etapa a III-a a Ligii a III-a. Echipa din Curtișoara, deși a fost invitată în eșalonul al treilea cu câteva zile înaintea startului sezonului, are maximum de puncte, șase, în cele două etape disputate. Restanța cu Vedița Colonești, din prima etapă a Ligii a III-a, se va disputa marți, 12 septembrie, de la ora 17.00.

În prima deplasare din Liga a III-a, cea de la Horezu, Curtișoara a reușit să marcheze de trei ori prin Tudor (minutul 45), Cîrstea (minutul 54) și Călin (minutul 89).

Prima repriză a fost echilibrată, echipa din Curtișoara având un singur șut spre poartă, însă a reușit să deschidă scorul în minutul 45 prin Tudor, în urma unei lovituri libere. În actul secund, juniorul împrumutat de CSM Slatina la Curtișoara, Cîrstea (născut 2006) a majorat scorul la 2-0, tot în urma unei faze fixe. Jianu a avut și el o bună oportunitate de a marca, dar a ratat din șase metri. Gazdele au ieșit la joc și au redus din diferneță prin Zamura. Pe finalul jocului, Călin a dus scorul la 3-1 pentru Curtișoara, după o acțiune personală, ajungând în poziție de unu la unu cu portarul advers.

Antrenorul de la Oltul Curtișoara, Dan Ignat, a precizat că rezultat de la Horezu nu este o surpriză.

„În primul rând, felicit jucătorii pentru atitudine, pentru dăruire, le-am spus că dacă suntem conectați la meci nu avem cum să nu luăm puncte. Nu este o surpriză când te pregătești serios, lucrurile devin mult mai simple. Suntem o echipă în formare, trebuie să ne găsim cadența în Liga a III-a. Urmează un meci greu la Colonești, este important să fim sută la sută apți atât fizic, cât și mental. Noi nu suntem obișnuiți să jucăm din trei în trei zile, va fi foarte greu ”, a spus antrenorul de la Oltul Curtișoara, Dan Ignat, pentru stirideolt.ro.

Flacăra Horezu: Ionuț Sporea, Samson Nwmbuere, Ionuț Moldovan, Hristu Sofianu, Adrian Taparlan, Lucian Iordache, Gabriel Stoenică, Florin Părvu, Ionuț Mihăilă, Gabriel Zamura, Radu Filip. Antrenor: Lucian Catargiu.

Oltul Curtișoara: Victor Turianu, Florin Covercă, Mihai Răcăleanu, Cristian Preda, Denis Șerban, Florin Tudor, Andrei Dumitrașcu, Radu Necșulescu, Gabriel Ionescu, Marius Jianu, Flavio Zamfir. Antrenor: Dan Ignat.

foto: arhivă Oltul Curtișoara