Centrul Medical de Permanență din orașul Drăgănești-Olt a fost inaugurat. Senatorul Voiculescu: „Încă un obiectiv dus la îndeplinire de primarul Marian Tudorică”

Centrul Medical de Permanență din Drăgănești-Olt a fost inaugurat vineri, 29 septembrie, unitatea venind în sprijinul localnicilor care își pot trata afecțiunile minore chiar în oraș, fără a mai fi nevoiți să facă un drum la Slatina sau Caracal. Centrul în care lucrează opt doctori este deschis în week-end non-stop, ceea ce este important, pentru că duminica și sâmbăta cabinetele medicilor de familie sunt închise. Realizarea este importantă pentru comunitate, în contextul în care Spitalul din Drăgănești a fost închis în 2011, iar aproximativ 20.000 de oameni din oraș și din zonele limitrofe nu au avut acces imediat la servicii medicale.

Deschiderea centrului a fost făcută în prezența primarului din Drăgănești-Olt, Marian Tudorică, dar și a city managerului, Florin Homorean.

Senatorul Liviu Voiculescu a anunțat că deschiderea acestui Centru Medical din Drăgănești reprezintă încă un obiectiv bifat din platforma program a edilului liberal, Marian Tudorică.

„Înca un obiectiv din platforma-program dus la îndeplinire de Primarul Orașului Drăgănești-Olt, Marian Tudorică.

Într-un moment în care sănătatea publică a devenit o prioritate globală și când accesul la servicii medicale de calitate este esențial, inaugurarea Centrului Medical de Permanență din orașul Drăgănești-Olt marchează un moment semnificativ pentru comunitatea locală și zonele învecinate. Acest eveniment revitalizează speranțele și oferă un suflu nou în domeniul asistenței medicale din regiune, în contextul în care spitalul local a fost închis în 2011.

Centrul Medical de Permanență din Drăgănești-Olt va oferi locuitorilor din zonă acces la îngrijire medicală de bază în proximitatea casei lor. Acest lucru este crucial pentru urgențele medicale, precum și pentru gestionarea afecțiunilor medicale cronice.

Inaugurarea acestui centru subliniază importanța pe care primarul locallitatii, Marian Tudorica,  o acordă sănătății comunității. Acesta este un semnal puternic că sănătatea cetățenilor este o prioritate și că se depun eforturi pentru a asigura accesul permanent la servicii medicale de calitate”, a spus senatorul Liviu Voiculescu, președintele PNL Olt.

Programul de lucru al Centrului de Permanență din Drăgănești Olt, situat pe strada Nicolae Titulescu 180A, este de luni până vineri, în intervalul orar 15.00- 18.00, iar sâmbăta și duminica NON STOP.