AJOFM Olt organizează Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți pe 27 octombrie, la Slatina și Caracal

Agenția Judeţeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Olt va organiza Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, pe 27 octombrie 2023, ora 9.00.

Evenimentul va avea loc în Slatina, la Casa de Cultura a Sindicatelor, şi la Caracal, la sediul Agenției Locale, și are ca scop facilitarea accesului absolvenților la locurile de muncă disponibile și interacțiunea directă cu agenții economici.

 „Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți reprezintă o oportunitate de a cunoaște mai bine piața muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru ca aceștia să poată alege un loc de muncă conform pregătirii lor profesionale sau să se informeze despre ocupațiile cu posibilități mai mari de angajare pe termen mediu și lung. La acest eveniment, pot participa și celelalte categorii de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia”, se arată într-un comunicat al AJOFM Olt.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt a demarat acţiunea de contactare a agenţilor economici în vederea identificării unui număr cât mai mare de locuri de muncă vacante, din diverse domenii de activitate, care să fie oferite participanţilor la bursă.