Senatorul Siminica Mirea: „Este timpul să transformăm îndemnul CUMPĂRĂ ROMÂNEȘTE într-o mișcare națională”

Senatorul PSD de Olt, Siminica Mirea, a vorbit despre campania „Cumpără Românește”, considerând că este un angajament pentru prosperitate.

Parlamentarul a precizat că acest slogan trebuie să fie transformat într-o mișcare națională, pentru că numai așa pot fi susținute toate programele economice.

„Niciun alt partid politic din România nu egalează angajamentul PSD pentru economia națională și bunăstarea populației. Prin programe eficiente, noi, social-democrații susținem bunăstarea cetățenilor, susținând astfel pensiile și oferind o mulțime de stimulente esențiale pentru companii.

CUMPĂRĂ ROMÂNEȘTE: Mai mult decât un slogan, este o structură solidă care susține toate programele economice în actuala guvernare, un adevărat act de PATRIOTISM ECONOMIC! În acest sens, prin aceste acțiuni generăm o puternică prosperitate, contribuind la dezvoltarea țării prin PRODUCTIVISM și reducerea masivă a importurilor.

 Este timpul să transformăm îndemnul „CUMPĂRĂ ROMÂNEȘTE” într-o mișcare națională, apreciind efortul, talentul și originalitatea românilor!”, a spus senatorul Siminica Mirea.