Oprescu: „Drumul Expres va deschide o grămadă de oportunități investiționale în zona noastră”

Alături de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, la vizita pe șantierul Tronsonului III Valea Mare-Colonești, a participat și președintele CJ Olt, Marius Oprescu.

Acesta a precizat că Drumul Expres este important pentru Oltenia și că va deschide o serie de oportunități investiționale în zonă. Mai mult de atât, șeful forului județean a salutat preocuparea Executivului de a lega sudul de vestul țării cu o șosea de mare viteză.

„Permanent domnul ministru Grindeanu este în vizită de lucru pe șantierul din Oltenia, ceea ce arată angajamentul ferm al Guvernului privind infrastructura și importanța pe care o acordă Olteniei. Drumul Expres Craiova-Pitești este un drum strategic pentru noi, pentru întreaga României, dar pentru Oltenia în mod deosebit. Cred că va deschide o grămadă de oportunități investiționale în zona noastră, și, bineînțeles, planurile care deja sunt creionate de către Ministerul Transporturilor de a duce mai departe, de la Craiova către Vestul țării, cu Drum Expres sau Autostradă, cred că va aduce în zona Olteniei foarte mulți investitori. Salut angajamentul Guvernului, îl felicit pe Sorin Grindeanu pentru ce a făcut în scurta perioadă de doi ani pentru Ministerul Transporturilor, că a deblocat multe proiecte importante. Îi felicit pe toți cei care au făcut ca astăzi să avem funcționali 70 de km din Drumul Expres”, a spus Oprescu.