Oprescu, către liberalii olteni: „Să-și dea demisia din funcțiile publice pe care le ocupă. Am înțeles că s-au apucat de plângeri penale, sunt jenanți”

Președintele PNL Olt , deputatul Gigel Știrbu, a declarat joi, 7 decembrie, în cadrul unei conferințe de presă, că nu are nicio Alianță cu PSD, la nivelul județului Olt, încercând să coalizeze în jurul său toate partidele de dreapta.

Întrebat despre acțiunea liberalilor olteni, președintele PSD Olt, Marius Oprescu, a precizat vineri, 8 decembrie, că jumătate dintre funcțiile politice și administrative din județul Olt sunt deținute de  liberali. În aceste condiții, Oprescu le cere liberalilor să plece din aceste funcții, urmând ca apoi să se ocupe cu adevărat de Opoziție.

„Dacă tot trec în Opoziție, cred că ar trebui să-și dea demisia din funcțiile publice pe care le ocupă. Adică, ei vor să se creadă în Opoziție, în condițiile în care dețin în județul Olt jumătate din funcțiile politice și administrative. Cred că ar trebui să-și dea demisia din ele și să se apuce serios de Opoziție, ceea ce fac ei în momentul de față este jenant, nu este nicio Opoziție. Neputința se transformă în ură față de partenerii lor de guvernare și am înțeles că s-au apucat de plângeri penale, sunt jenanți, nu vreau să discut despre asta”, a spus Oprescu.