Spectacol de colinde și tradiții românești, în Amfiteatrul Liceului „Nicolae Titulescu” Slatina

Zeci de copii au urcat joi, 21 decembrie, pe scena Amfiteatrului Liceului „Nicolae Titulescu” Slatina, participând la ediția a XXI-a a „Festivalului Obiceiurilor și Tradițiilor Creștine Românești”, eveniment moderat de actorul Remus Iordache.

Cu ajutorul familiei sau a dascălilor, copiii duc mai departe obiceiurile ce vin din vremuri străvechi, arătând că ei cunosc tradiția și că o prețuiesc.

Rând pe rând, elevi de la Liceul Teoretic „Nicoale Titulescu” Slatina (profesori Ștefania Geamănu, Elena Tatomir și Mirela Nițoi), Liceul cu Program Sportiv Slatina (profesori: Odeta Vâlcea și Mariana Voica), Școala Gimnazială „Eugen Ionescu” Slatina (profesori Alexandru Ciocîrlan și Carmen Vespescu), Școala Gimnazială nr. 1 Slatina (profesori: Carmen Bolboașă, Laura Cojocaru, Claudia Georgescu și Irina Nedelcu), Școala „Constantin Brâncoveanu” Slatina (profesori: Violeta Sterie și Mirela Luțu), Școala gimnazială Comani (profesori Mihaela Nistor și Ștefan Minulescu) și de la CN „Radu Greceanu“ Slatina (profesori: Claudiu Popa și Flavius Popescu) au încântat asistența cu un spectacol de colinde alese.