UPDATE/ Accident, la Saru. Șoferul a fost găsit inconștient. Traficul este blocat

UPDATE/Tânărul de 25 de ani, din comuna Robănești, județul Dolj, care a suferit mai multe traumatisme miercuri dimineață, 10 ianuarie, după ce a intrat cu mașina într-un cap de pod, pe DN65, la Pădurea Saru, a fost preluat de un elicopter SMURD Craiova, pentru a fi transportat la Spitalul Floreasca din Capitală.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Traficul rutier este parțial blocat în această dimineață, 10 ianuarie, pe DN65, în zona Pădurea Saru, din cauza unui accident rutier cu o singură mașină în care se afla doar șoferul. Tânărul are 25 de ani și a fost găsit inconștient, fiind transportat la UPU Slatina.

„În aceste momente, traficul rutier pe Drumul Național 65 este blocat pe sensul de deplasare Balș-Slatina, ca urmare a producerii unui eveniment rutier.

Polițiștii sunt prezenți la fața locului pentru a stabili împrejurările producerii evenimentului”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

În evenimentul rutier a fost implicat un singur autoturism, în care se afla șoferul, un tânăr de 25 de ani, găsit inconștient.

„Echipaje de la Detașamentul Slatina și Garda Balș, acționează pe DN 65, în zona Pădurea Saru, la un accident rutier. În eveniment a fost implicat un autoturism, în care se afla doar șoferul, care a fost găsit inconștient, blocat în autoturism. Echipajele au asigurat accesul către victimă, care a fost preluată de echipajele medicale de la SMURD și SAJ. Pacientul, în vârstă de 25 de ani, urmează să fie transportat la UPU Slatina”, au transmis reprezentanții ISU Olt.

Polițiștii olteni fac cercetări pentru a stabili exact din ce cauză tânărul de 25 de ani a pierdut controlul direcției de deplasare și a lovit un cap de pod.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din comuna Robănesti, județul Dolj, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un cap de pod. În urma evenimentului rutier, tânărul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, au adăugat reprezentanții IPJ Olt.